Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan Utrecht Made? Wellicht staat het antwoord hieronder al voor je klaar! Heb je verdere vragen, suggesties of een compliment? We horen graag van je! Je kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier.


- LEVERTIJD -

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De verwerkingstijd van bestellingen via de webshop is ongeveer 3 werkdagen. Houd hier rekening mee wanneer je een bestelling voor een bepaalde datum nodig hebt! Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn of er is een andere reden dat een levering langer dan 3 werkdagen duurt, dan nemen wij tijdig contact op voor een oplossing.


De levertijd is 3 werkdagen, maar ik heb het eigenlijk vandaag al nodig. Kan ik een spoedbestelling plaatsen
?

Utrecht Made is in eerste plaats een platform en netwerk voor lokale makers en dus kunnen wij
geen snellere levertijd garanderen of een spoedbestelling aannemen.
- BESTELLING PLAATSEN -


Op welke manier kan ik mijn betaling voldoen?

I
n de webshop is het mogelijk om te betalen door middel van internetbankieren. Voor zakelijke bestellingen is het mogelijk om per factuur te betalen en eventueel via de Utrechtse Euro. Neem voor een zakelijke bestelling contact met ons op.


Kan ik producten ook fysiek aanschaffen in plaats van via de webshop?

Met het sluiten van de winkel is dat helaas niet meer mogelijk.


Kan ik ook een bestelling buiten de webshop om bestellen?

Wanneer je een
Utrechtpakket wilt bestellen of je bestelling per factuur wilt betalen, is het mogelijk om via het contactformulier je wensen aan te geven. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.


Ik heb een bestelling geplaatst en ook al betaald, maar ik heb geen bevestiging ontvangen
.

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een bevestiging dat wij deze hebben ontvangen en in orde zullen maken. Daarnaast ontvang je een melding wanneer je bestelling is verzonden of klaarligt voor afhalen. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan kan het zijn deze berichten terecht zijn gekomen in je spam/reclamebox of wellicht is je e-mailadres per ongeluk verkeerd genoteerd. Wanneer je graag een (afhaal)bevestiging wilt ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier. Op deze manier heb je alsnog een bevestiging zwart op wit.
- BEZORGEN EN AFHALEN -

Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?
Met het sluiten van de winkel is dat helaas niet meer mogelijk.


Is het mogelijk om mijn bestelling in het buitenland te bezorgen?
|
Dit kunnen we op maat voor je regelen. Neem hiervoor ajb contact op met info@utrechtmade.com.


Wie bezorgt mijn bestelling?

Wanneer je voor bezorging kiest, leveren we je pakket bij voorkeur met
De Fietskoerier Utrecht – een groene en snelle bezorgdienst. Op deze manier is de bezorging ook ‘Utrecht Made’. Mocht je bezorgadres buiten het gebied van De Fietskoerier vallen, dan proberen we nog steeds zoveel mogelijk met hen samen te werken. Binnen de stad bezorgen zij per fiets en daarbuiten bezorgen zij met groen gas auto’s.- GARANTIE EN RETOURNEREN -

We vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent met je bestelling. Het kan echter gebeuren dat dit niet geval is, omdat er iets fout gegaan is bij verzending of dat het product niet in orde is. In dat geval proberen we altijd tot een redelijke oplossing te komen.

Kan ik een product retourneren?
Al hopen we dat het niet nodig is; je kunt producten altijd binnen de wettelijke 14 dagen retourneren. Belangrijk daarbij is dat het product in onbeschadigde nieuwstaat is. Bij het terugsturen van een product ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele verzendkosten. Wanneer je een product wilt retourneren, neem dan 
contact met ons op.

Heb ik garantie op mijn aangeschafte product?

De producten die wij leveren voldoen als het goed is aan de redelijke en billijke verwachtingen die je ervan mag hebben. Omdat wij zelf geen producten produceren, kun je alleen voor garantie terecht bij de maker. Wel proberen we hierin te bemiddelen, mocht dit nodig zijn.Wanneer je onverhoopt niet tevreden bent, kun je dit binnen 14 dagen na je aankoop aan ons kenbaar te maken via het contactformulier. We zoeken dan altijd gezamenlijk naar een constructieve oplossing.